Projektet

GeoGuide

Rammerne for projektet

Opgaven drejer sig om, at udarbejde et kreativt og spændende e-koncept af eBay Danmarks produkter. Design et e-koncept til BilBasen.dk, der beriger den nuværende oplevelse med at købe og sælge biler i Danmark, ved at udnytte fordelene ved localization via. mobil.

Fremgangsmåde: Vi forventer, at I sætter jer i stand til at benytte de nuværende produkter DBA/Bilbasen (afhængig af den valgte opgave), for at forstå hvordan produkterne fungerer idag. Det er vigtigt, at I selve forsøger at søge, finde, gemme, købe og sælge varer på hhv. dba og bilbasen. Benyt både www og mobile løsninger (vores iPhone app anbefales hertil), og kig ligeledes til vores Facebook community for at forstå vores brugere.

Aflevering: Det står jer frit for, hvordan I vil præsentere jeres e-koncept. Men vi anbefaler, at I har konkrete designeksempler i form af sketches, mockups, prototyper eller lignende, kan præsentere et overblik, der illustrerer sammenhæng, flow og navigation mellem de forskellige dele af jeres løsning. Og I skal selvfølgelig være klar til at pitche jeres koncept klart og tydeligt, og kunne forklare konceptets grundidé og fordele for såvel Danmarks købere og sælgere, såvel som eBay som forretning.

Projekt detaljer

Projekt dokumenter

Konceptet

Vi vil optimere salgssituationen for både køber og sælger via GeoLocation. Gøre det nemmere for købere at finde vej til den nye bil. Ved GeoGuide er det brugerne der er i centrum og det er den enkeltes lokation der er udgangspunktet. Brugerne sender et signal ved hjælp af “GPS-teknologi” om hvor han/hun befinder sig.

GeoMove

Brugeren vælger generelle søgekriterier for GeoMove. Brugerne får en besked når nye bilsælgere dukker op i nær området. Man kan selv vælge om beskeden skal være en SMS, en Pup-Up eller en e-mail. Man får et kort, der viser de bilsælger der opfylder dine søgekriterier indenfor en given radius – eks. 50 km.

GeoWay

Det er til brugeren der ønsker, at planlægge besøg hos flere bilsælgere eks. i løbet af en og samme dag. Dette kan denne feature så benyttes til. Biler i favoritter tjekkes af, hvorefter der vil fremkomme en rutevejledning til X-antal bilsælgere. Ved hjælp af GeoLocation vises rutevejledning til de valgte favoritter.

Projektgalleri

Her kan du se billeder fra E-konceptet GeoGuide