Projekter

Her kan du se projekter fra skolen

Her kan du se mine projekter fra skolen

Den Blå Planet

De studerende skal fokusere på at finde løsningen til at involvere børn/unge til at bruge appe’en når de kommer på arkvariet.

Mit Aarhus

Mit Aarhus

Der udarbejdes i gruppen en løsning til, hvordan Aarhus Kommune under en større krise let, hurtigt og målrettet kan kommunikere med den eller de målgrupper, de ønsker.

GeoGuide

GeoGuide

Design et e-koncept til BilBasen.dk, der beriger den nuværende oplevelse med at købe og sælge biler i Danmark, ved at udnytte fordelene ved localization via. mobil.

1 Semester Synopsis

Semester synopsis

1 semester synopsis. De tre opgaver der er beskrevet i denne synopsis er blevet til i forbindelse med cases i denne uddannelse. Opgaverne har alle det til fælles, at de omhandler konceptudvikling.

2 Semester Synopsis

Semester synopsis

2 semester synopsis. Denne synopsis indeholder 3 projekter fra E-konceptudviklings uddannelsen, der rummer væsentlige elementer fra 2. semestrets moduler.

PBA-Bachelorprojekt

Bachelorprojekt

At skabe en hjemmeside med fokus på brugervenlighed, handler om at bygge bro mellem teknologiens muligheder, og vores evne til at udnytte den. Des hurtigere og bedre viden kan overføres, jo mere brugervenlig kan en hjemmeside siges at være.

Motivation For Motion

Motivation

Med afsæt i en af de 10 ‘SMARTCARE’ tendenser udvikle et innovativt (ny-tænkende og værdiskabende) koncept til en selvvalgt målgruppe. Der skal indgå etnografisk research i udviklingsprocessen samt trækkes tråde til innovations-teorien.

Webdesign, UX og UI VoxHall

VoxHall Club

VoxHall ønsker en kortlægning/analyse af købsproces/købsadfærd ifm. billetkøb via websitet – herunder en analyse af den eksisterende informationsarkitektur, konverteringsrater og usability.