Om mig

Peter Lund Drewsen

Jeg brænder for at videreudvikle mig indenfor disse felter:
Usability, UX/UI deisgn, Grafisk design, Service design, Innovation, Ideudvikling Webdesign, App udvikling og Frontend Udvikling.

Peter Lund Drewsen

Peter Lund Drewsen

Digital Designer

Jeg er uddannet multimediedesigner og har en PBA i E-konceptudvikling.

Jeg hedder Peter Lund Drewsen, gift med Gry og sammen har vi en søn Xander fra april 2011. Jeg er aktiv i min fritid og nyder løb i naturen, fitness og cykling.

Efter endt studentereksamen aftjente jeg min værnepligt og kom derefter ud på arbejdsmarkedet. Jeg har dog altid vidst, at jeg gerne ville videreuddanne mig. Valget faldt på multimediedesign og senere på overbygningen E-konceptudvikling, hvilket er en professionsbachelor. Studierne passer mig perfekt da jeg har øje for detaljer og er perfektionist. Jeg er engageret og giver mig ikke før jeg har fundet en løsning på et eventuelt problem.

Jeg er meget all round interesseret i mit fag, men jeg har emner jeg brænder meget for. Jeg er mest til webdesign, design, servicedesign, innovation, usability design og UX/UI design. Jeg er meget målretttet og ambitiøs. Jeg tager mit fag alvorligt og interesserer mig for IT og dennes udvikling. Jeg sætter mig mål i mit liv og kæmper for at nå dem. Jeg er pligtopfyldende og hårdtarbejdende.

Mine kompetencer

Grafisk Designer 90%
Digital Design 90%
Ideudvikling 75%
Konceptudvikling 85%
Service Design 95%
Innovation 75%
Research/Analyse 75%
Wireframe/Prototype 95%
UX Design 80%
UI Design 80%
HTML5/CSS3 70%
JavaScript 40%

Det står jeg for

Jeg skaber effektive websites, med fokus på både brugerne men også på virksomheden bag websitet. Brugerne er alfa omega i mine designs, for hvis ikke brugerne forstår konceptet eller ikke forstår at navigere rundt på sitet, så finder de en anden udbyder, der taler deres sprog.

Jeg er freelance webdesigner med øje for værdifulde og stilrene websites, der sikrer det bedst mulige produkt for kunden og dennes brugere. Jeg arbejder meget ud fra ordsprogene: “Less is more” og “Don’t let me think”.

Jeg er ambitiøs og kundeorienteret i mit arbejde. Min force er designet, da jeg her kan udfolde min kreativitet og se produktet tage den form der er ønsket. For at få ram på den målgruppe produktet henvender sig til, gør jeg meget ud af at undersøge målgruppen og finde frem til de ønsker og behov der skal opfyldes. Designet skal henvende sig direkte til målgruppen uden at man mister fokus på firmaet bag siden. Jeg er nysgerrig på ny viden, og søger hele tiden at holde mig opdateret i forhold til mit fag.

Mission

At skabe fede brugeroplevelser via spændende og brugervenlige løsninger i samarbejde med brugerne.

Vision

At videreudvikle mine kompetencer, så jeg kommer til at ligge i toppen rent fagligt.

Værdier

At have fokus på fortolkning/iagttagning af kundernes og brugernes behov i brugssituationen.At skabe glæde og merværdi for kunder og brugere.At tænke ud af boksen.