Projektet

VoxHall Club

Rammerne for projektet

VoxHall ønsker en kortlægning/analyse af købsproces/købsadfærd ifm. billetkøb via websitet – herunder en analyse af den eksisterende informationsarkitektur, konverteringsrater og usability.

På baggrund af analysen udvikles koncepter til at forbedre brugeroplevelsen ifm. med billetkøb samt øge add-on “tilkøb” udbuddet og til efter endt købsoplevelse/koncertoplevelse, at fastholde en plads i brugernes mindspace.“Fastholdelse af mindspace i perioderne mellem koncertoplevelser/køb af billetter”.

Hvordan får det nyetablerede pop-up kontor den ønskede effekt?

Generelt fokus; hvordan øges Return on investment? “ROI”.

Projekt detaljer

Projekt dokumenter

Usability test

I forbindelse med projektet skal vi anvende de teorier og metoder, som undervisnigen i usability og bruger-research har introduceret os til. Formålet med dette er, at sikre et videnskabeligt fundament for vores videre konceptudviklingsarbejde.

Vi valgte, at starte med lave en Heuristisk test først. Det gjorde vi, for at få nogle arbejdshypoteser til vores tænke højt test. Arbejdshypoteserne brugte vi, til at se hvilke problemer vi skal være opmærksomme på ved tænke højt testen. Vi valgte også, at sende et spørgeskema rundt på facbook for at få nogle svar på folks færden før og efter koncerterne og hvad de kunne tænke sig som tilkøb til deres koncert billetter.

Konceptet

Vi ønskede, at skabe en mere brugervenlig købsproces. Flere af de adspurgte i tænke højt testen mente, at købsprocessen og designet virkede upålidelig. For at skabe et brugervenligt scenarie har vi skabt en ny købsproces, hvilket også var VoxHalls ønske.

Vi har designet et medlemskort for at fastholde brugerne i VoxHalls verden. Fordelene ved medlemskortet er mange. Dels letter medlemskortet processerne på sitet, men der optjenes også points, der kan bruges ved VoxHalls eventuelle samarbejdspartnere. På den måde øger vi brugervenligheden samtidig med at der kommer større fokus på VoxHall. Ved benyttelse af medlemskort bliver brugeren inviteret til arrangementer som VIP og får tilbud om livestreaming af de kunstnere de skal se. Alle tilbud tilbydes først til brugere med medlemskort.

Projektgalleri

Her kan du se billeder fra E-koncept VoxHall Club